Workshop: Ochrana osobních údajů (především) pro neziskové organizace

Kdy? 21. října 2015 (středa) od 14:00 do 17:00

Kde? Impact Hub Brno 

Co jsou osobní údaje? Jaká pravidla dodržovat při zpracování osobních dat klientů, zaměstnanců nebo členů? Jak tato data zabezpečit? Pro koho platí mlčenlivost a kdy ji prolomit?

Naučte se efektivně pracovat s citlivými informacemi tak, abyste dodrželi zákonné požadavky a zároveň co nejúčinněji zamezili možnému zneužití citlivých dat.

Jedná se o velmi žádaný workshop, kde můžete konzultovat problematiku Vaší organizace s advokátem - expertem v oblasti ochrany osobních údajů Mgr. Janem Vobořilem, Ph. D. (IuRe). Zároveň všem účastníkům kurzu následně zprostředkujeme unikátní možnost bezplatných konzultací s odborníkem v oblasti zabezpečení elektronických dat.

Akce je zvláště vhodná pro pracovníky a metodiky v sociálních službách. Při minulých setkáních jsme zaznamenali např. dotazy od azylových domů (otázka prolomení mlčenlivosti), pečovatelských služeb a hospiců (ochrana dat klientů), ale např. i od sdružení pracujících s dětmi a mládeží (zveřejňování fotodokumentace z akcí, propagace na sociálních sítích...).

 

Pozvánku si můžete prohlédnout/stáhnout zde.

 

logo FNNO

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. | www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz